Nieuws

Wilt u als lid buiten onze reguliere openingstijden spelen, ( bijv. Goede vrijdag, Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaart, Pinksteren) dan kunt u een “hek-key” abonnement afsluiten voor €25 voor seizoen 2022 ( €10 borg voor de sleutel) vanaf eind maart tot eind oktober, vraag bij Bart of Jeroen naar de mogelijkheden.

Donderdag 27 jan 2022 is het ” zeer ” druk op de range van 11.30 tot 14.00 i.v.m. een school golf evenement, de baan is gewoon open.

Uitslag wedstrijd afgelopen Zondag 23 jan 2022;

Twee teams met 26 slagen maar team 2 met John, Jan F. en Jos hadden 3 birdy’s en team 7 met Harm, Marcel en Frank hadden 2 birdy’s. Dus team 2 eerste voor een fles wijn en team 7 tweede voor een doosje ballen.

Prijzen ophalen in kantoor, graag om ‘t heel of half uur ivm de golflessen.

Let op de laatste corona regels.

Houdt 1.5m afstand, tee house en terras gesloten.

Capaciteit:
NGF: heeft ons bevestigd dat flights maximaal nu weer uit 4 personen mogen bestaan.

Golfles:
Voor zover wij nu kunnen vaststellen, mogen golflessen, clinics, trainingen weer doorgang vinden.

Wedstrijden 2022

  • De ❄️🏌️‍♂️winterwedstrijden 2022 starten weer vanaf zondag 23 januari vanaf 14.00 uur, afhankelijk van het weer en de baanconditie. Elke week, afwisselend op de zondag en de week later op de zaterdag.
  • Omstreeks april starten we weer de wekelijks op de donderdag namiddag inloop voor leden, soms een bestball en vaak een stableford individueel.
  • Ook in 2022 zullen wij in september weer het Uithoorn open en in oktober de Whisky cup organiseren.